Manhertz Edit

  ELÉRHETÕSÉGEK    

  BEMUTATKOZOM!     

  INGYENES HÍRLEVÉL

  SZAKTANÁCSADÓK

 

 

 

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

ÍRATKOZZ FÖL TE IS A VASZATI ÉLETJOBBÍTÓ TRÉNINGJÉRE! >>

 

 


BEMUTATKOZOM!

MANHERTZ EDIT - OKL. VASZATI SZAKTANÁCSADÓ, A MAGYARORSZÁGI VASZATI SZÖVETSÉG ELNÖKE

Mindig is szerettem Indiát. Vonz a kultúrája, a szokások, az emberek, az indiai vallások - különösen a vaisnavizmus. Több hónapot töltöttem Indiában - egyszerûen azért, mert jó ott lenni. Az ott töltött idő alatt sokat tanultam az ottani életről, hagyományokról. A védikus tudományok - tökéletességük révén - pedig egyszerűen lenyűgöznek.

A Vaszatival mégsem Indiában kerültem kapcsolatba annak ellenére, hogy építészként mindig is csodáltam az ottani építészetet.

Marcus Schmieke - a vaszati "atyja" régóta jó barátom. A 90-es évek végén örömmel újságolta, hogy elvégzett egy igen komoly indiai Vasztu tanfolyamot, és ma már õ maga is rendszeresen oktat, valamint Vasztu konzultációkat tart - sõt jó néhány könyvet is írt a témában.

Abban az idõben kezdett új épületek tervezésével is foglalkozni, és rádöbbent, hogy szüksége lenne egy építészre, mint közvetlen munkatársra. (Õ eredetileg fizikus.) Olyan lelkesedéssel mesélt a Vasztu - vagy ahogyan ő és az ő tanítványai nevezik Vaszati - házak elõnyeirõl, hogy nem telt bele sok idő és elhatároztuk: pár évig segítek neki, õ pedig megtanítja nekem a Vaszati minden csínját-bínját.

Így kerültem Németországba, a Védikus Akadémiára, ahol a Vaszati mellett más védikus tudományokat is oktatnak, többek között ayurvédát, asztrológiát és filozófiát.

Miután a védikus akadémián Vaszati szaktanácsadói diplomát kaptam, 2002. nyarán hazatértem Magyarországra azzal a "misszióval", hogy a védikus építészetet, amely a mai napig megállja a helyét, hazánk embereivel is megismertessem.

Bízom benne, hogy egyre több ember fogja felismerni ennek a fantasztikus tudománynak a fontosságát, és alkalmazza majd a Vaszati kínálta eszközöket lakásának, házának igazi otthonná varázslásakor.

Jelenleg - a Magyarországi Vaszati Szövetség alapítójaként és elnökeként - Vaszatival kapcsolatos oktatóanyagokat készítek és támogatom a szaktanácsadók munkáját.

Még többet olvashatsz rólam itt:

Elérhetőségeim:

E-mail: info@vaszati.hu
weblap: www.vaszati.hu
blog: www.vaszati.wordpress.com