Kedves Vaszati Érdeklõdõ, Kedves Barátom!

Augusztusban legtöbben az Olimpiát nézzük, vagy igyekszünk kihasználni ezt a néhány szép nyári hetet kikapcsolódásra, pihenésre. Mindazok számára, akik a most következõ hosszú hétvégét otthon töltik, van egy fantasztikus javaslatom! De nézzük csak elõbb, mi újság, mi minden várható az elkövetkezõ hetekben:

* Hamarosan újra indul a kezdõ szintû tanfolyamunk, a Vaszati Ismeretterjesztõ Kurzus, melynek idõpontjai: 2004. okt. 16-17. és okt. 30-31. Érdemes elõre tervezni, és szabaddá tenni ezt a két hétvégét! Bõvebben: http://www.vaszati.hu/vaszati/OKTATAS/oktatas.htm

* Legutóbbi levelemben már írtam az augusztus végi Vaszati klubról, melyre sok szeretettel várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy van már egy kis alapja a Vaszati tudományáról.
A Vaszati klub helyszíne: Budapest, József krt. 25. (Biobolt)
Idõpontja: 2004. augusztus 28. szombat, 15-18 h.
A belépõdíj mindössze 700 Ft. (A Magyarországi Vaszati Szövetség tagjai részére ingyenes!)
Bejelentkezés szükséges!

* Megújult a Vaszati piramis! A már jól ismert Vaszati piramis - a Meru chakrához hasonlóan - ezentúl öt kedvezõ fém ötvözetébõl készül. Két fajta külsõ borítással létezik: bronz és arany. A bronzszinû kissé patinás hangulatú, míg az arany rendkívül csillogó. Bõvebben: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/vaszati_piramis.htm

* Várhatóan újabb cikkek fognak megjelenii augsztus végén és szeptember elején a Vaszatiról. A MAXVIP Magazin Vaszati mellékletet is tartalmazó száma augusztus végén jelenik majd meg. (Fontos! A mellékelteket csak a magazin elõfizetõi kapják, az újságárúsoknál melléklet nélkül árusítják, de ott is lesz egy egyoldalas írásom. A magazin megrendelhetõ az info@vaszati.hu email címen is!) Az ÁLOMHÁZAK Magazin szeptemberre tervezi egy Vaszatiról szóló cikk publikálását, hasonlóan a HÁZÉPÍTÉS címû Magazinhoz, akik szintén szeptemberben foglalkoznak a témával. Az ÖKOHÁZAK Magazin õszi száma szintén szeptemberben jelenik meg. A számukra írt cikk témája a föld. Az ORIGO "nõi lapozóján" is egyre több cikk jelenik meg a Vaszatiról, melyeket meg lehet találni itt is: http://www.vaszati.hu/vaszati/CIKKEK/CIKKEK.HTM

* A Civil rádió legközelebbi Vaszati mûsorainak idõpontjai: 2004. augusztus 21., szeptember 4., szeptember 18. Az adás 12:30-kor szokott kezdõdni. (Lehetséges, hogy az augusztus 21-i 12:00-kor kezdõdik!

* * *

Kérdés: Mi is az a fantasztikus ötlet a hétvégére?
Válasz: A Vasztu-Purusha, azaz a házunkat, lakásunkat irányító személyiség évente mindössze 8 alkalommal ébred fel álmából, s ekkor is csupán rüvid idõre niytja ki a szemét. A legközelebbi ilyen idõpont 2004. augusztus 22-én 15:36-tól 16:54-ig lesz. Ez egy rendkívül kedvezõ idõpont minden olyan dologra, amely házunkkal, lakásunkkal, telkünkkel kapcsolatos!

Kérdés: Mi mindent érdemes csinálni ekkor?
Válasz: Ajánlatos ilyenkor Vaszati korrekciókat végezni, például odébb tolni egy keleti falon levõ szekrényt, vagy kiselejtezni a lakás északkeleti részén felgyülemlett kacatokat. Nagyon jó idõpont különbözõ lakással kapcsolatos szerzõdéseket aláírni, legyen az akár biztosítás vagy adásvételi szerzõdés. Ha épp építkezni készülünk, ez egy nagyon jó idõpont elkezdeni az építkezést, vagy megtartani az ünnepélyes alapkõletételi ceremóniát. Az is jó eredményeket hozhat, ha ilyenkor kezdjük el a lakásfelújítást, festést, vagy akár csak rendezünk egy nagytakarítást. Ha már vannak a otthon yantráink, vagy egyéb Vaszati energetikai eszközünk, érdemes ezeknek az erejét kicsit felfrissíteni oly módon, hogy füstölõt és virágot ajánlunk nekik, valamint elmondjuk néhányszor a mantrájukat. Természetesen nagyon jó idõpont új energetikai eszközök elhelyezéséhez is. Az eszközök elhelyezésekor ajánljunk nekik füstölõt, virágot, valamint mondjuk el néhányszor a mantráikat. A különbözõ energetikai eszközök beavatásának és frissítésének mantráit a következõ linkek alatt lehet megtalálni:
Vaszati yantrák: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/yantra_szett.htm
Sri Yantra: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/Sri_yantra.htm
Meru Chakra: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/Meru_chakra.htm
Vaszati Pirasmis: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/vaszati_piramis.htm
Kérdés: Na és mit tegyek akkor, ha még nincs otthon semmilyen energetikai eszközöm, mégis szeretnék valami "fontosat" tenni ebben az idõpontban?
Válasz: Ha már elkészültünk a takarítással, gyújtsunk meg egy szál füstölõt, és körözzünk vele az óramutató járásával megegyezõ irányban 7-szer mind a 8 égtáj felé. A füstölõ felajánlást keleten kezdjük. Ezután mind a 8 égtáj irányába szórjunk néhány virágot vagy virágszirmot.. Ez a fajta tértisztítás is nagyon hatásos lehet, különösen, ha az egyes égtájakhoz tartozó mantrákat is elmondjuk néhányszor. Ezeket a mantrákat megtaláljuk itt: http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/vaszati_piramis.htm. Ne feledkezzünk meg a Vasztu-Purusha mantrájáról sem: om mahabhagavataya vastupurusaya svaha. Fontos, hogy a fent felsorolt tevékenységeket a megadott idõpontban végezzük, s közben "meditáljunk" azon, hogy mit is szeretnénk ezzel elérni: jobb egészséget, sikereket, boldog emberi kapcsolatokat.

* * *

Ha már régóta vágyik/vágysz egy Vaszati Piramisra, most fel tudok ajánlani egy arany színût, melyet kizárólag augusztus 22-ig 229.000 Ft helyett 159.900 Ft-ért lehet megvenni! (A Vaszati Szövetség tagjai részére csak augusztus 22-ig 149.900 Ft!) Ez az ajánlat csak 1 db - a képen látható - aranyszínû Vaszati piramisra szól, aminek van egy icipici szépséghibája.

* * *

Minden jót kívánok, és hasznos tevékenykedést augusztus 22-re!

Üdvözlettel:
Lakatos Edit
www.vaszati.hu