Vaszati piramis - bronz
 

  ENERGETIKAI ESZKÖZÖKRÕL

  SRI YANTRA

  SRI YANTRA TALIZMÁN

  SPIRITUÁLIS YANTRA SZETT

  MERU CHAKRA

  KISMÉRETŰ MERU CHAKRA

   VASZATI PIRAMIS

  ZENEI CD-K

  ESZKÖZÖK ELHELYEZÉSE

      SHOP

 

VASZATI PIRAMIS

Egy igen hatásos eszköz az épület energiáinak javítására a Vaszati Piramis, ami szintén a Védikus Akadémia kutatásainak az eredménye. A Vaszati Piramis magában foglalja a Vaszati legfőbb korrekciós eszközeit.

Vaszati piramis - bronzA Vaszati-Piramis 3 dimenziós képviseloje a Vaszati-égtáj- yantrának. Középen egy 7 x 7 cm alapú átlátszó piramis található, ami a Vasztu-Purusha és a Mahapurusha yantrával van kombinálva.

A központi piramis körül a 8 égtáj irányában 8 kisebb piramis található, amelyek alatt az adott égtájnak megfelelő Vaszati yantrák vannak elhelyezve.

A legjobb hely a Vaszati-Piramis számára a ház vagy a szoba közepe, vagy egyéb energetikai kulcspont. A Vaszati-Piramis képes a Vasztu hibák nagy százalékát kijavítani. A Vaszati-Piramis hatalmas ereje a következő összetevőknek köszönhető:

* Yantrák: A yantra egy rajzos energetikai eszköz, amelynek nagy befolyása van a helyiség energetikai tulajdonságára nézve - geometriai elemeinek, szineinek, mantráinak és szimbólumainak köszönhetően. A 12 legfontosabb yantrának a Vaszati-piramisban található háromdimenziós kombinációja igen kedvező hatású karmikus szinten.

* Piramisok: A yantrák hatása sokkal intenzívvé válik és kivetül az egész épületre a 9 piramis hatására.

Vaszati piramis - bronz* Mantrák: A kő alapzatba, a 8 égtáj irányába olyan kedvező mantrák vannak bevésve, amelyek semlegesítik a kedvezőtlen hatásokat.

* Vasztu-Purusha Mandala: A Vaszati-Piramis centrumában a Vasztu-Purusha Mandala domborműve található, aki az ideális tér megszemélyesítője. E szimbólum ereje fokozódik a nagyobb, középső piramis hatására.

A Vaszati-piramis 22 méteres körzetben képes 75 %-ban semlegesíteni a negatív energiákat és orvosolni a vasztu hibákat. A Vaszati korrekcó akkor lesz a leghatékonyabb, hogyha kombinálva használjuk a megfelelően elhelyezett vaszati yantrákat, a Vaszati-Piramist és/vagy a Meru-Chakrát. A Vaszati-Piramis legnagyobb érdeme az, hogy ha a megfelelő yantákkal ill. a Mehru-Chakrával kombináljuk, akkor képes az épület szinte valamennyi negatív hatását semlegesíteni anélkül, hogy pontos információnk lenne az elégtelenség valódi természetéről. A Vaszati korrekciós eszközök együttes használatának semlegesítő és kiegyensúlyozó hatása akár 98 % is lehet!

Ha szeretnénk, hogy a Vaszati Piramisunk ereje tovább nõjön, beállításakor - vagy akár utólag is - érdemes elvégezni egy egyszerû kis ceremóniát: Ajánljunk füstölõt és virágot mind a 8 égtáj irányába, miközben a következõ mantrákat énekeljük:

* kelet: om namVaszati piramis - aranyo bhagavate ramacandraya

* délkelet: om namo bhagavate parasuramaya

* dél: om namo bhagavate narasimhaya

* délnyugat: om namo bhagavate varahadevaya

* nyugat: om namo bhagavate kurmadevaya


* északnyugat: om namo bhagavate vasudevaya

* észak: om namo bhagavate buddhadevaya

* északkelet: om namo bhagavate matsyadevaya
                        és om namo bhagavate vamanadevaya

Ajánljunk füstölõt és virágot a Vaszati Piramisnak is, közben mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: om mahabhagavataya vastupurusaya svaha

A Vaszati Piramis ötféle kedvezõ fém ötvözetébõl készül bronz, illetve arany borítással.

bal oldalon a bronz, jobb oldalon az arany Vaszati piramis látható

vissza a lap tetejére >>