Sri yantra sötétkék háttérrel

  ENERGETIKAI ESZKÖZÖKRÕL

  SRI YANTRA

  SRI YANTRA TALIZMÁN

  SPIRITUÁLIS YANTRA SZETT

  MERU CHAKRA

  KISMÉRETŰ MERU CHAKRA

  VASZATI PIRAMIS

  ZENEI CD-K

  ESZKÖZÖK ELHELYEZÉSE

  SHOP

 

SRI YANTRA

A Sri-Yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma.

A Sri Yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is.

Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr.Patrick Flanagan a Sri Yantrát az "erő diagramok királyának" nevezi, és energetikai hatását 7-szer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy 3 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak!

Sri yantra fehér háttérrelA Sri Yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex geometria hatásának a forrása, amely - többek között - érdekes metafizikai dolgokat foglal magában:

A Sri-Yantrában megtalálható az "aranymetszés" szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogén atom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is.

A Sri Yantrát legkedvezőbb az északkeleti részén elhelyezni. Nagyon jó hatása van akkor is, ha a főbejárathoz tesszük. Ezzel a jószerencsét vonzzuk a házba.

A középső - ponntal megjelölt - háromszög lapos oldala kell, hogy fölfelé nézzen.

A Sri-Yantra képes pozitív energiával feltölteni ételt, italt és más dolgokat is. Helyezd a kívánt tárgyat a Sri Yantrára és hagyd ott állni néhány percig (minél tovább, annál jobb). Ebben az esetben a középső háromszög lapos oldala kelet felé kell, hogy nézzen.

A Sri yantra elhelyezésekor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

Ide kattintva találsz további érdekességeket a Sri yantrával kapcsolatban.>>

 

TOVÁBBI YANTRÁK:
* Matsya yantra * Kurma yantra * Varaha yantra * Narasimha yantra * Vamana yantra *
* Parasurama yantra * Ramacandra yantra * Vasudeva yantra * Buddha yantra * Sri yantra *
Vaszati égtáj yantra * Narasimha védelmezõ yantra *
Mahapurusha yantra *