Meru chakra gyerek
 

  ENERGETIKAI ESZKÖZÖKRÕL

  SRI YANTRA

  SRI YANTRA TALIZMÁN

  SPIRITUÁLIS YANTRA SZETT

  ARANYOZOTT MERU CHAKRA

  KISMÉRETŰ MERU CHAKRA

  VASZATI PIRAMIS

  ZENEI CD-K

  ESZKÖZÖK ELHELYEZÉSE

  SHOP

 

KISMÉRETŰ MERU CHAKRA / MERU CHAKRA GYEREK

A Meru chakra a Sri yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri yantráénál.

A piramisra emlékeztető Meru chakra képes újraszervezni az egész épület zavart energiáit. Ha a lakás vagy a szoba északi vagy északkeleti részére helyezzük, képes nagy százalékban semlegesíteni a tér energia zavarait, a helyiség vagy az épület kedvezőtlen arányait, szabálytalan épületfor-mákat, és más komoly Vaszati elégtelenségeket, mint amilyen például egy északkeletre helyezett vécé.

Ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ennek a kis méretű Meru chakrának az ereje kisebb, mint a nagyobb méretű, 5 féle fém ötvözetéből készült és 14 karátos arannyal borított Meru chakrának az ereje. Komoly Vaszati hibák esetén tehát – mint pl. északkeleti vécé – inkább a nagyobb, fémből készült Meru chakrát ajánljuk. Ez a kicsi Meru chakra – vagy közismert nevén: Meru chakra gyerek – nagyon jó szolgálatot tesz egy irodában, az íróasztalon, vagy üzlethelyiségben.

Meru chakra gyerekek, középen a nagy, aranyozott Meru chakrávalAzok az ismeretek, amelyeket a Meru Chakra tervezésénél használtunk a következő Vasztu írásokból származnak: Vastu Sutra-panishad, Visvakarma Vastushastra, Matsya Purana és a Stapatya-véda, ami az Atharva-veda része.

Elhelyezése:

1.) A Meru chakrát otthonunk északkeleti részén helyezzük el. Legjobb, ha az északkelet-délnyugat tengely északkeleti részén találsz neki helyet. A mini Meru chakrát tehetjük irodánk vagy üzletünk északkeleti részére, vagy akár az íróasztalunkra is.

2.) A Meru chakrát teheted egy kis szekrénykére vagy asztalkára. Ha esetleg van kis házi oltá-rod és az pont északkeleten van, akkor lehet annak is a része.

Meru chakra gyerek3.) Fontos, hogy a Meru chakrát úgy helyezd el, hogy a csúcsán levő egyenlő szárú háromszögnek a talpa (ez az az oldala, ami egyben párhuzamos a Meru chakra alaplapjával) kelet felé nézzen.

A mini Meru chakra alsó részén egy kis pöttyel megjelöltük az az oldalt, aminek kelet felé kell néznie.

4.) Mondd el néhányszor egymás után a Meru chakra mantráját, ami így hangzik:
srim klim laksmi narayanabhyam namah

5.) Ezután gyújts meg egy füstölőt, fogd a jobb kezedbe és körözz vele a Meru chakra körül az óramutató járásával megegyező irányban hétszer.

6.) Végül fogj egy szál virágot (vagy egy virágfejet) a jobb kezedbe és azzal is körözz a Meru chakra körül az óra-mutató járásával megegyező irányba hétszer. Ezzel készen is vagyunk.

Egyéb tudnivalók:
A Meru chakra gyerekek műkőből készültek és vízálló aranyszínű festékkel lettek lefestve. Nyugodtan tisztíthatod tiszta vízzel, de a vegyszereket kerüldd! Törékeny!

Meru chakra gyerekek, középen a nagy, aranyozott Meru chakrával

 

 

vissza a lap tetejére >>